SNUGG

Custom Made Swimwear

Intro

 

For at designe Stealth våddragten brugte vi lang tid i samarbejde med top triatleter (Robin Brew, Spencer Smith, Steven Burthon i begyndelsen af 90´erne) og siden hen med Richard Allen, Richard Hobson og Julian Jenkinson, for at producere en perfekt våddragt.

 

 

Alle Snugg våddragter er lavet af individuelt håndtilskårede paneler (ikke fra økonomiske 10 lags industriudskæringer). Alle våddragter gennemgår en kvalitetscheck efter hver fremstillingsprocess.

Snugg var den første i verden, som brugte Ultra Stretch 6000J neopren paneler i Tri våddragter. Det gør vi stadig, og i dag bruger vi en forbedret 6500J.Snugg har vist vejen og er stadig i front med introduktionen af Hydrophobic Skinned Suits.

 

 

Du er unik og derfor er vi det også. Hos os findes der ikke one-size, men costume-made-size, der kun passer dig. I en Snugg våddragt har du den fuldendte bevægelsesfrihed og perfekte komfort.Alle Snugg våddragter er lavet af individuelt håndtilskårede paneler (ikke fra økonomiske 10 lags industriudskæringer). Alle våddragter gennemgår en kvalitetscheck efter hver fremstillingsprocess.Snugg var den første i verden, som brugte Ultra Stretch 6000J neopren paneler i Tri våddragter. Det gør vi stadig, og i dag bruger vi en forbedret 6500J.Snugg har vist vejen og er stadig i front med introduktionen af Hydrophobic Skinned Suits.Alt dette og meget mere bidrager til at Snugg våddragter i dag er blandt de bedste håndlavede våddragter i verden.

Som en lille virksomhed er det et begrænset antal dragter vi kan fremstille hvert år, men til gengæld i en udsøgt høj kvalitet.

Comments are closed.